SDE

June 7, 2011

Baskin Robbin

Dah lama tak update, dah bersawang....

Oh ya minggu lepas Aiman a.k.a Abang belanja kami sekeluarga di Baskin Robbin. Hujung tahun lepas Abang and Akak were betting.... Siapa kalah kena belanja the whole family makan ice cream di Baskin Robbin.... Abang kalah, so dia kena belanja kami... Adik, my hubby and I cuma menumpang jer lah... So selepas beberapa bulan (eh dah 1/2 tahun...) Abang pun belanja kami makan ice cream di Baskin Robbin at Taipan USJ. Baru cukup kumpul duit ke????


Sebelum makan ice cream, kami makan di Kayu Nasi Kandar dulu.... Ice cream ni jadi dessert kami lah malam tu.


Ice cream for all of us....



Aiman's Chocolate and Royal Medal


My Hubby's world class choc and choc


Akak's Cookies n Cream and Gold Medal


Mine, Mango Tango and World Class Chocolate


Adik's Very Bery Strawberry and World Class Chocolate


Half an hour later..... gone.....




4 comments:

  1. Salam kunjungan... blog menarik, senang2 singgah la ke blog saya ;)

    http://www.zuwairiaiman.com

    ReplyDelete
  2. Salam Zuwairi, saya dah singgah your blog.....

    ReplyDelete
  3. bile Aiman & Fiqah nk blnje k.dayah&abg nazri BR???

    ReplyDelete
  4. Bila Dayah & Nazri nak datang sini?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Letz Chat

Followers

Follow by Email