SDE

October 8, 2009

Happy Birthday Hidayah



Selamat Hari Raya.....

Sudah agak lama saya tinggalkan laman blog ini, hampir sebulan... Cuti Hari Raya... dan sibuk dengan deadline kerja2 office. And one more reason, I misplaced the cable to upload photos from my camera... Only yesterday I found the cable tersorok in one of my bag.... So, only today I managed to upload the photos.


Coming back to the title of this blog, one of my niece, Hidayah celebrated her 25th birthday in August, however, we didn't managed to celebrate her birthday, as she is staying in Johor. So, my family decided to celebrate her birthday on the last day of Ramadhan when everybody (I mean everybody) is around... Yer lah semua orang balik kampung dan berkumpul di rumah ayah... Seronok bila adik beradik berkumpul, walaupun ahli keluarga kami tak lah ramai sangat, cuma 17 belas orang termasuk ayah dan cucu2 ayah .....

So selepas berbuka puasa dan solat maghrib on the last day of Ramadhan, kami pun celebrate her birthday, together with others who celebrated their birthday in September... Ramai lah pulak 'September's Babies", Selain dari Aiman (anak lelaki saya), Aril (abang Hidayah) dan Pak Ngah (abang ipar saya) pun celebrated their birthday in September... (Saya akan tulis tentang September babies ni in another entry).

Cupcakes bertemakan baju dan handbag saya siapkan untuk Hidayah. All these creations are inspired by cupcakekasih. Saya meminjam idea June from Cupcakekasih, dan saya amat meminati hasil kerja June.











(Inspired by Cupcakekaseh)

Saya siapkan cupcakes ini sementara menunggu rendang kat dapur kering .. Masa tu agak sibuk, nasib baik kakak2 saya yang rajin memasak ada di rumah. Bab masak memasak tu saya serah kan to my 2 lovely sisters...

Untuk Hidayah, saya ucapkan Happy Birthday, semoga panjang umur, murah rezeki dan dapat naik pelamin tahun depan. I'll bake your wedding cake (kalau ada masa, hehehe....)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Letz Chat

Followers

Follow by Email