SDE

September 4, 2009

Witamy W Polsce!!!

Najiha, kawan Afiqah akan berangkat ke Poland on the 23rd of September 09. Our plan is to spend about 1 week kat kampung during raya ni, so tak dapat lah Afiqah menghantar dia kat KLIA. So, hari isnin yang lalu, Afiqah bersama her Abah went to Najiha's house.

So, saya pun buatlah cupcake untuk Najiha..... Saya pun decorate cake bertemakan perjalanan dari Malaysia hingga ke Poland .....Since Najiha is taking medic, saya pun selitkan stethoscope as one of the topper...














September 1, 2009

Happy Birthday Papa

Pada hujung minggu lepas, saya menyediakan cupcake untuk teman saya, Sandakiah (Shad). Shad ingin menyambut majlis harijadi Papa kesayangannya. Menurut Shad, her Papa terlalu sibuk, sehingga majlis harijadi bersama keluarga di KL terpaksa ditunda beberapa minggu.


Initially, Shad inginkan cupcake topper dan deco yang berkaitan dengan hidup bapanya, tapi tak kesampaian.... disebabkan oleh sebab2 yang tertentu...


Insyaallah, kalau diizinkan, saya akan menyiapkan cupcakes seperti yang Shad inginkan....


Happy Birthday Papa!!!






"Selamat Hari Jadi Datuk Abdul Azez Sattar.... Semoga panjang umur, murah rezeki dan berbahagia di samping keluarga, rakan2 dan peminat......"

Juadah Berbuka Puasa

Sudah agak lama juga tak buat cupcakes, lagipun sempena bulan puasa ni saya tak berkesempatan nak menghantar juadah buka puasa untuk jiran-jiran terdekat.

Pada hari sabtu, selepas bersahur, saya pun mula menghias cupcakes. Seronok buat cupcake pagi2 ni, sunyi.....



Walaupun cupcakes siap dihias pada waktu pagi , delivery untuk jiran2 hanya dibuat selepas asar....


Posted by Picasa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Letz Chat

Followers

Follow by Email