SDE

June 1, 2011

Akak's Burger

Minggu lepas Afiqah a.k.a Akak bagitau nak buat burger for dinner. Happy lah sikit, balik kerja dinner dah siap, tak payah nak sibuk masak or fikir apa nak masak. She told me nak buat homemade.... Nak buat from scratch.. Lagi bagus.... Tapi di rumah saya tak ada mesin pengisar daging. So I told her just to buy minced meat from any hyper market.


So petang tu Afiqah and Qu (Afiqah's friend, dah macam my own daughter) sibuk di dapur. Bila sampai rumah, derang sibuk nak grill the burger, bun..... kecoh di dapur... Ada pulak additional dish derang masak... mash potato... Seronok tengok anak dara berdua ni masak....


My Hubby's Burger



Mine... no bread...



My Children's burger, no vegie



Thumb up from Aiman... Sedaaappppp

 
Akak, Qu, next time boleh lah outsource kat you all lagi sekali.....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Letz Chat

Followers

Follow by Email