SDE

February 6, 2010

Strawberry Cake

Hari ni pagi2 after breakfast saya buat strawberry cake. Cuba recipe baru... I have been looking for good strawberry cake, tried a few recipes but semua macam tak berapa menepati citarasa kami...

Hari ini saya agak bertuah, cake dapat dolby mark from my children, especially Akak. Before this, setiap kali saya buat strawberry cake, dia rasa sikit jer.. "Tak suka strawberry cake"...  Tapi, kali ni, dia makan banyak kali... Kata Akak, "Sedap giler, TAHAP GABAN" (Sebenarnyer saya tak faham apa maksud tahap gaban ni. Ini kena tanya Akak....)




Ini lah strawberry cake saya. Unfortunately, strawberry tak cukup.. I went to Just Fruit @ USJ Taipan, tapi hari ni strawberry tak banyak... Managed to buy only one box, dan sampai rumah, Adik cukai buah strawberry... So strawberry yang sedikit tu semakin berkurangan

...It's ok Adik, don't worry... you can eat all strawberry if you want.... Nanti kita pergi kedai buah kita beli lagi, ok......

1 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Letz Chat

Followers

Follow by Email