SDE

December 20, 2012

Banana Walnut and Banana Walnut & Chocolate Chips Muffins

Baru baru ni pisang kat belakang rumah berbuah... Sekali masak ada 4 tandan, banyak betul, siapa boleh habiskan. Kami pun distribute pisang to the jiran2, still ada lebih... So, pisang yang berlebihan tu saya pun lenyek buat muffin.


Ini baru satu tandan, bayangkan ada 3 tandan lagi....

Ini lah hasilnya.....

Plain banana muffin


Banana walnut muffin...


Banana walnut n chocolate chips muffin



The banana walnut and chocolate chips muffin is the favourite among all flavours. Anak2 suka flavour ni, ala2 muffin kat Starbucks tu... Cuma kat Starbucks to besar, mine kecik2 aje..

Petang tu distribute muffins to the neighbours... Ada seorang neighbour tu ingat kita org buat kenduri sebab distribute makanan...

Next time kalau ada lagi pisang apa nak buat ya??? Buat cengkodok pisang pun sedap jugak kan...


Technorati Tags: muffin, banana, .

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Letz Chat

Followers

Follow by Email