SDE

November 16, 2012

Muffins for Hari Keusahawanan

Assalamualaikum

Dah terlalu lama tak update blog, asyik tertunda dari hari ke sehari... Terlalu banyak kerja di office, begitu juga di rumah. Kerja yang tak akan selesai...

Hari ni hantar Adik buat scalp treatment... Kulit kepala Adik semakin kering... So sementara menunggu Adik, sempat lah update blog...

Dua minggu yang lalu sekolah Adik ada menganjurkan hari keusahawanan. Saya janji dengan Adik nak sponsor muffins. So weekend tu saya baked 3 jenis muffins untuk sekolah Adik dan pagi Ahad hantar kat sekolah....


Chocolate chips muffin


Chocolate Rice muffins.


Raisins muffins.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Letz Chat

Followers

Follow by Email