SDE

October 17, 2012

Chocolate Marble Cake


Assalamualaikum,

Hari Ahad yang lepas teringin pulak nak makan Chocolate Marble Cake. Dah lama tak buat... Bila terasa nak buat, terus keluarkan barang2 dan buat lah apa yang patut di buat. Tak boleh tunggu... Kalau tunggu, memang tak buat lah jawabnya.

Chocolate Marble Cake

Marble cake ni sedap di makan masa panas2, especially selepas keluar dari oven, memang yummy...




Kali ni buat dalam acuan kecil, sebab nak hantar kat Aiman...



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Letz Chat

Followers

Follow by Email