SDE

December 5, 2011

Lunch @ El Fresco, Empire Subang

Gambar ehsan dari Jaya Grocer

Sejak akhir2 ni mcm malas je nak update blog. Ni tengah lunch break, so ada masa nak update blog. Masa cuti Maal Hijrah, Akak and I planned to have our lunch at Las Vacas, SS5, Kelana Jaya. Lepas fetched Abang from his SPM last minute revision at Get A tuition centre at US9, we (Akak, Abang, Adik and I) went to SS5. Semangat berkobar2 nak makan kat Las Vacas selepas baca review from other food bloggers. 

Sempat ambil gambar lagi... Lepas hujan, nampak bersih..... Keadaan Jalan Kewajipan (or we call it "Jalan Wajib Jam") yang tak berapa jam.....

Semua orang seronok sebab nak makan burger.... Tapi alangkah malangnya, sampai Las Vacas, kedai tutup!!! Rupa rupanya Las Vacas tutup hari isnin, oh tidak! So buat U-turn and decided nak makan di KGNS. So changed plan... Kami planned nak makan Japanese food di KGNS. 

Malang lagi sekali, my membership card pulak tertinggal dalam handbag lain. Abang pun tak bawa his membership card. Haru betul, semua plan tak menjadi. Last2 decided pi Empire Subang. Abang kata dia nak makan pizza, Adik pulak nak makan Japanese, so decided pi El Fresco, Jaya Grocer. Kat sini boleh pilih apa saja food, Japanese ada, Italian pun ada....

Tiramisu, Akak's fav

Pepperoni Pizza, Abang's lunch

Ebi Tempura Set, Adik's lunch, come together with.....

Cawan Mushi and .....

One of this tofu... but as usual my children do not eat cawan mushi and tofu...

and this is mine, Grilled Saba Set

Lupa nak ambil gambar Akak's lunch set. Akak ordered Salmon with rice..

Inilah lunch kami... Ditambah dengan ice lemon tea for Abang and Japanese tea for the rest of us.....


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Letz Chat

Followers

Follow by Email