SDE

November 16, 2009

Happy Birthday Akak

Pada 7hb November yang lalu, Afiqah menyambut hari lahir yang ke 19. Unfortunately, she was so busy with the final exam.... Apa nak buat, nak celebrate tak boleh, tak celebrate frust juga, sebab inilah tahun terakhir dia celebrate her birthday as a teenager. "Tension, tension...."

Pada hari yang sama, anak saudara saya melangsungkan majlis pernikahan di Sabah. So Afiqah's  Abah terpaksa terbang ke Sabah. Lagi tension.... Tak dapat nak celebrate birthday bersama-sama, tapi apa nak buat, demi ikatan keluarga... So, Afiqah celebrated her birthday with me, Aiman and Batrisyia. Kesian dia...

So, during that weekend, I baked her a cake, and asked her to choose her own design. Afiqah suka kek yang berwarna-warni (warna warna kehidupan....). So kami pun duduk bersama, memilih design cake, dan begini lah hasil titik peluh kami berdua ....










On Monday afternoon after her exam, Afiqah ate her birthday cake with her classmate. Ok lah nak relase tension... Dia kata exam susah... Biasa lah mana ada exam senang kan... Her Abah janji, kalau dapat Dean's List dia nak hadiah kan sports rims, lagi Afiqah tension...  "So, Akak, agak2 dapat tak sports rims hujung tahun ni?"

Afiqah and her friends

Happy Bithday Akak!!!


Posted by Picasa

1 comment:

  1. hahahah thanks!! sedap gila ooooo
    semua orang sila sila la order!! serious sedap! sedap and cantik! ( come in pakej )

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Letz Chat

Followers

Follow by Email